Logopediepraktijk Buitenhove in Leeuwarden

Logopediepraktijk Buitenhove in Leeuwarden biedt logopedische begeleiding op allerlei gebied. Denk hierbij aan problemen zoals als heesheid, een taalachterstand, onduidelijk spreken bij kinderen of volwassenen, een slappe mondmotoriek en/of zuiggewoonten bij kinderen. Daarnaast ook aan lees- en schrijfproblemen (dyslexie), problemen op het gebied van auditieve waarneming (gehoor), eet- en drinkproblematiek en logopedische begeleiding bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen zoals autisme en syndroom van Down. Verder kan ook telelogopedie voor kinderen (en ook volwassenen) een onderdeel van de logopedische begeleiding zijn.

Voor wie is logopedie?

Jong en oud is welkom voor logopedie in Leeuwarden! We behandelen vrijwel alle voorkomende logopedische problemen bij zowel kinderen als volwassenen.

Waarom logopediepraktijk Buitenhove?

Logopediepraktijk Buitenhove in Leeuwarden is een ervaren, jonge en vooruitstrevende (allround)praktijk met diverse specialisaties en ervaring op logopedisch gebied. De praktijk werkt met het nieuwste onderzoeks- en behandelmateriaal en gebruikt daarnaast ook de Ipad als therapiemateriaal. Verder kan telelogopedie (logopedie via de webcam) ook worden ingezet, maar kan de logopediste ook op medische indicatie bij u thuis komen.

Logopedie in Medisch Centrum Buitenhove te Leeuwarden

Logopediepraktijk Buitenhove is gevestigd binnen een medisch centrum met allerlei andere samenwerkende disciplines. Eén centraal gelegen locatie met voldoende parkeergelegenheid waar u in aanmerking kan komen met o.a. fysiotherapie, (klassieke) homeopathie, huidtherapie, psychologische zorg en nog veel meer. Er zijn korte lijnen tussen (para)medici waardoor snelle, gerichte afstemming plaatsvindt. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars kennis en expertise waardoor o.a. vroegtijdige signalering kan ontstaan.

Ook is er veel aandacht voor externe relaties (leerkrachten, (medische) specialisten en andere medewerkers van (onderwijs)instellingen. Onze kleinschaligheid waarborgt in hoge mate de continuïteit van de logopedische therapie: geen personele wisselingen en daardoor altijd een vast aanspreekpunt.

Aanmelden of contact opnemen? 

Denkt u in aanmerking te komen voor logopedie? Meldt u dan alvast aan voor een afspraak. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier. Wilt u meer informatie over logopedie? Heeft u vraag over uw kind? Neem dan gerust contact op via (058) 30 30 133 of maak gebruik van het contactformulier